Ungdommens Barokkorkester – Nordic Baroque Orchestra

Utlysning for påmelding – Barokkfest 2018
Kunstnerisk leder: Patrick Cohën-Akenine

New deadline: 27th of December

English text

Bli med i 2018-utgaven av Barokkfest ved å søke på Ungdommens Barokkorkester 2018. Orkesteret vil opptre under Barokkfest 2018-festivalen under kunstnerisk leder Patrick Cohën-Akenine. Ungdommens Barokkorkester – Nordic Baroque Orchestra 2018 byr på et dypdykk i den franske musikken for barokkorkester. Dette er en unik mulighet til bli kjent med franske orkestermusikk fra barokkperioden med én av dem som kanskje behersker denne orkesterstilen mer enn noen andre, den franske barokkfiolinisten Parick Cohën-Akenine. Cohën-Akenine er tidligere konsertmester i orkestre som Les Talens Lyriques og Le Concert Spirituel, og leder nå sitt eget orkester Les Folies françaises.

Ungdommens Barokkorkester-Nordic Baroque Orchestra er et barokkorkesterkurs åpent for studenter og unge musikere på historiske instrumenter fra alle nordiske land. Det er også mulighet for musikere fra andre land å søke.

2018-utgaven av kurset vil også særlig legge opp til mesterklasser på fiolin for å gi deltakerne et dypdykk i den franske stilen.

Kurset er åpent for deltakere i alderen 15-30. Søkere fra de Norge og nordiske land oppfordres særlig til å søke.

For 2018 søker vi utøver på fiolin, bratsj, cello, bass, obo, ,traverso, fagott og cembalo.

Søkere må fylleut søknadsskjema under og sende inn et opptak. Opptak (lydfil eller vidoe) kan sendes til erik@barokkfest.no

Kursdatoer: 25.januar til 29. januar
Forlenget søknadsfrist: 27.desember